Yoggies granule lisované za studena s probiotiky Kuřecí & hovězí maso 2kg
Promyšlená receptura = radost v břiše
Granule od Yoggies jsou na českém trhu jediné svého druhu. Obsahují probiotika, která posilují mikrobiom a tím, mimo jiné, podporují zdravý imunitní systém psa. Receptura granulí Yoggies je sestavena chytře. Váš parťák zažije nejen pravou “žranici”, ale chroupání granulí mu kromě toho do těla vyplaví i zásobu endorfinů (hormonů štěstí). Navíc žvýkání tvrdých granulí mechanicky čistí psí chrup od nežádoucího plaku.
Za studena lisované granule Yoggies obsahují 87 % kvalitního masa před sušením – tzn. před ztrátou vody, která se v masu přirozeně vyskytuje. Po vysušení masa se tak objem zredukuje na cca 35-40 % celkové původní váhy. Probiotika v granulích podporují imunitu i zdravý trávicí trakt. Jsou výborně stravitelné a nebobtnají (potlačují riziko torze žaludku).
Složení:
- sušené kuřecí maso mleté 26,50 %
- celozrnné rýžové vločky 26,50 %
- sušené hovězí maso mleté 7,80 %
- sušené rybí maso 5,40 %
- kořen pastináku sušený mletý
- kukuřičné klíčky
- sušené řepné řízky
- řepkový olej lisovaný za studena
- rybí olej
- výtažek z masa mořské mušle
- sušená mletá jablka
- sušené mleté hrušky
- směs sušených bylinek
- křemelina organická
- potravinová rašelina mletá „Heilerde“
- sušená a mletá Yucca schidigera
Probiotická kultura (na kg): Enterococcus faecium 1%
Obsah masa v granulích odpovídá 87 % masa v nesušené formě (tzn. jako by v misce vyváženého BARFu bylo 87 % kvalitního masa).
Analytické složky* (na kg): hrubý protein 26 %, hrubý tuk 10 %, hrubá vláknina 3,50 %, hrubé popeloviny 6,80 %, vápník 1,25 %, fosfor 0,99 %, sodík 0,38 % draslík 0,69%, hořčík 0,18%, železo 200 mg
(*Hodnoty uvedené v části ,,analytické složky se mohou lišit v návaznosti na sezónnost i zdroj použitých mas. Většina mas použitých na výrobu produktů Yoggies je v potravinářské kvalitě.)
(**Hrubé popeloviny = objem minerálních látek v krmivu. Procento popelovin vyjadřuje množství, které zbyde po úplném spálení krmiva.)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.