Dárek zdarma
Dárky k vybraným produktům
Výhodné ceny
Denně nové slevy
- Trypsínový hydrolyzát mléčné bílkoviny (α-S1 kasein) obsahující účinný patentově chráněný peptid, který má tlumící účinky na stres, tzv.. α-kasozepín. L-tryptofan je prekurzorem serotoninu, což je neurotransmiter, který hraje klíčovou roli při regulaci úzkostných stavů, spánku a chuti k jídlu.
- Synergický účinek patentově chráněného koktejlu čtyř vitamínů (kyseliny pantotenové, inositolu, niacinu a cholinu) a jedné aminokyseliny (histidin) k posílení efektivity kožní bariéry a snížení rizika podráždění kůže prostřednictvím stimulace syntézy ceramidů a snížením transepidermální ztrát vody.
- Kombinace vysoce stravitelných bílkovin (bílkoviny LIP *), čekanky a rybího tuku, která zajišťuje maximální snášenlivost. * L.I.P. bílkoviny selektované pro svou vysokou stravitelnost
- Vyvážený poměr mezi fermentovatelnou (řepné chrástu) a nefermentovateľnou vlákninou (kukuřičná vláknina) působí proti tvorbě trichobezoárů. Psylium - těžko fermentovatelná vláknina - reguluje střevní pasáž a zlepšuje tvorbu stolice.
SLOŽENÍ:
dehydratované kuřecí proteiny, kukuřice, rýže, pšeničný gluten*, kukuřičný gluten, hydrolyzované živočišné proteiny, rostlinná vláknina, živočišné tuky, řepné řízky, minerální látky, rybí tuk, slupky a semena Psyllia, sojový olej, frukto-oligosacharidy, olej z brutnáku lékařského, hydrolyzovaný mléčný protein**, výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).
DOPLŇKOVÉ LÁTKY (v 1 kg):
Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 24900 mj., Vitamín D3: 800 mj., E1 (Železo): 40 mg, E2 (Jód): 2,8 mg, E4 (Měď): 8 mg, E5 (Mangan): 54 mg, E6 (Zinek): 202 mg, E8 (Selen): 0,1 mg, Tryptofan: 3,6 g - Konzervanty - Antioxidanty.
ANALYTICKÉ SLOŽKY:
Protein: 36% - Obsah tuku: 11% - Hrubý popel: 7,9% - Hrubá vláknina: 4% - **Trypsinový hydrolyzát alfa-S1-kaseinu: 0,94 g/kg. Výrobní kód, registrační číslo a datum minimální trvanlivosti jsou uvedeny na obalu. Skladujte v suchu a chladu. *L.I.P.: vysoce stravitelné bílkoviny.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Kommentar hinzufügen