Sušená hovězí kůže z farmových zdrojů je 100% přírodní žvýkačka pro psy špičkové kvality, která voní po hovězím. Čištěná hovězí kůže z farmářské výroby je pomalu sušená teplým vzduchem, obsahuje potřebné vitamíny, minerály a kolagen. Žvýkání sušené kůže přispívá ke zdravému chrupu, posiluje čelisti a závěsný aparát zůbů a vašeho psa zabaví na dlouho.
Sušená hovězí kůže je také vhodná pro menší až střední psy díky vysokému podílu přírodního kolagenu a elastinu. Tyto látky mají vysokou stravitelnost a využitelnost v organismu psa. Jsou určeny především pro ochranu kloubních vazů a šlach.
Jistě oceníte praktické balení v recyklovatelném znovu uzavíratelném sáčku.
Výhody pamlsků RAW RAW Natural Chew:
- Glycerin Free - zcela bez glycerinu
- BARF - vhodné pro barf
- 100% Natural - absolutně přírodní
- Grain Free - zcela bez obilovin
- napomáhají k čištění zubů
- vhodné pro alergiky
- pro všechny plemena psů
- zcela přírodní
- neobsahují chemické zlepšovače
- sušené pomalu horkým vzduchem
- neuzené, neobsahují škodliviny z uzení (spalin)
- neztrácejí svou nutriční hodnotu
- produkt z masné výroby z farmy (nikoli z koželužny)
- praktický uzavíratelný a recyklovatelný plastový sáček
RAW RAW Natural Chew Hovězí kůže 100g
Složení: 100% hovězí kůže.
Analytické složky: Hrubý protein 89,5%, hrubá vláknina 1%, hrubé tuky a oleje 4,8%, hrubé popeloviny 3,5%, vlhkost 4,6%.
Neobsahuje: cukr, lepek, konzervační látky, barviva, chemické látky zvyšující chuť, bělidla ani žádné přísady.
Velikost balení: 100g
Velikost pamlsků:
Proužky kůže o délce cca 15cm.
Upozornění:
Produkt podléhá přirozeným výkyvům.
Skladujte v suchu a chladu.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Není určeno pro lidskou spotřebu.
Kůže může mít bílý povlak, který je přirozený a nenaznačuje poškození produktu.
Použití:
Pamlsek pro psy a kočky. Zvíře musí mít přístup k čerstvé vodě.
Doporučení:
Denní dávka 2-3 kusy pro středně velké plemeno.
Doporučené datum spotřeby:
Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby při skladování do 22°C.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.