- SKVĚLÁ VÚNĚ A CHUŤ - Krmivo je velmi chutné díky různým zdrojům živočišných a rostlinných bílkovin, které obsahují.
- REDUKCE OXIDAČNÍ STRESU - Komplex Synox 3D – tj. extrakty přírodních rostlin - pomáhá tělu neutralizovat volné radikály.
- OCHRANA MOČOVÉHO TRAKTU - Riziko podráždění močového měchýře je sníženo díky brusinkám, které udržují pH moči.
- KONTROLA TVORBY BEZOÁRU -Tvorba chlupových bezoárů je snížena přítomností inulinu a celulózy. Vláknina take napomáhá odstranit požírané chlupy z trávicího traktu.
Každá receptura Petkultu pro kočky obsahuje:
- vysoce kvalitní proteiny živočišného původu
- tuky bohaté na Omega 3 a 6 mastné kyseliny
- snadno stravitelné sacharidy
- ovoce a zeleninu bohatou na vitamíny
- brusinky pro ochranu močových cest
- směs přírodních antioxidantů
Složení: Lososová moučka (20%), hrášek (16%), bramborové lupínky (16%), čerstvý losos (10%), bramborový protein (8%), pstruhová moučka (5%), kuřecí tuk, lněné semínko, hráškový protein, pivovarské kvasnice, lososový olej, rybí šťáva, řepné řízky, sušená jablka, sušené mrkve, sušení korýši (Antarktida Krill), vitamíny a minerály, kořen čekanky 5000 mg/kg, brusinky 30 mg/kg, Macleaya cordata, Yucca shidigera, Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp.
Bílkoviny živočišného původu: >54%
Obsah doplňkových látek (mg/kg):
Vitamíny: Vitamin A (IU/kg) 20.000, Vitamin D3 (IU/kg) 1.750, Vitamin E (alfa-tokoferol) 500, Taurin 1.500, DL-methionin (g/kg) 8, L-lysin (g/kg) 24.
Stopové prvky: Fe (doplněno síranem železnatým monohydrátem) 70, Cu (doplněno síranem měďnatým monohydrátem) 10, Zn (doplněno oxidem zinečnatým) 100, Mn (doplněno oxidem manganatým) 40, I (doplněno jodidem draselným) 1.5, Se (doplněno seleničitanem sodným) 0.2,
Antioxidanty 300. Pojiva - Zelený jíl - montmorillonite 5.000.
Stabilizátory střevní flóry - Enterococcus faecium NCIMB 10415
Analytické složky (%): Hrubý protein 37, Hrubé oleje a tuky 15, Omega-6 3.7, Omega-3 1.5, Hrubý popel 8, Hrubá vláknina 4.5, Vlhkost 6, Sacharidy 29.5, Vápník 1.4, Fosfor 1.1
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.