Kešu ořechy právem patří do zdravého jídelníčku. Organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku. Navíc mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak
je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů. Kešu oříšky na první pohled každý pozná podle jejich typického ledvinového tvaru. Díky vysokému obsahu tuků se z kešu ořechů vyrábí i vynikající kešu olej.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Kešu jádra.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.